over 't CONTRAST

'T CONTRAST

voor het contrast
't Contrast

't Contrast

 

In 2005 kochten we een dorpswoning in Russeignies, deelgemeente van Mont de l' Enclus en op 3 km van Ronse.

Een beetje opknappen om er op weekend te gaan, dachten we toen.

Niets is wat het lijkt...en zo begint het verhaal van verbouwen, afbreken en heropbouwen.

Ondertussen wonen we hier sinds augustus 2015. Een beetje een uit de hand gelopen hobby van Jan bezorgt ons een nieuwe thuis.

 

De ruimte van het pand maakte het mogelijk gefaseerd te werken en ondertussen op zoek te gaan naar materialen, veelal tweedehands materialen. Bij velen daarvan is er een heel verhaal te vertellen. Zo kregen heel wat spullen een nieuw leven en kwamen er naast onze leefruimte ook nog eens 4 kamers bovenop. Inmiddels is de voormalige feestzaal gerenoveerd. Daar kunnen we onze gasten op een aangename manier ontvangen.

 

Om nog meer te vernemen over 't Contrast nodigen we je graag uit om onze gasten te zijn.